VERHUUR VAN KANTOORMEUBELEN!

Betaalmogelijkheden

Betalen met iDeal
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Betalingen worden direct ontvangen, waardoor uw bestelling direct verwerkt kan worden. Voor betalingen met iDeal worden geen extra kosten berekend.
Betalen met Paypal
PayPal is een wereldwijd betaalsysteem en staat bekend als de meest veilige betaalmethode. Betalingen kunnen gedaan worden door op PayPal te klikken, u wordt gevraagd om in te loggen met uw PayPal account.
Betalen met MasterCard of VisaCard
Uw betaling via MasterCard en VisaCard worden direct verwerkt, waardoor uw bestelling direct verwerkt kan worden. Voor MasterCard en VisaCard worden er geen extra kosten berekend.
Betalen met Sofort Banking
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. De klant kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.
Betalen via Overboeking
Een Overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Via de eigen vertrouwde bankomgeving kan jouw klant een betaling doen.
Betalen met Belfius Direct Net
Betalen via een van de grootste banken van België. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Veilig en snel.
Betalen met Bancontact/Mister Cash
Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Mister Cash is de betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.
Betalen met Bitcoin
Nadat u heeft aangegeven uw bestelling met Bitcoins te willen betalen ontvangt u een aanbod van Mollie. Dit aanbod blijft in verband met de hevig fluctuerende koers 15 minuten gelden. Als u het aanbod accepteert kunt u uw bestelling betalen. Voor een betaling met Bitcoins betaalt u geen extra kosten.
Betalen op rekening
Betaling op rekening is mogelijk voor bedrijven die geregistreerd zijn bij de Kamer van Koophandel. Zo maken veel bij ons bekende klanten al gebruik van onze service voor betaling op rekening. Voorwaarde in deze is wel dat de factuur binnen 14 dagen na factuurdatum dient te worden voldaan.